Over ons

Lees hieronder meer over wie we zijn en waar we voor staan. Geen zin in de lappen tekst en toch kennis maken? Onze deuren staan altijd open voor een kop koffie en mooie verhalen.

Geen onnodige rompslomp. Er leiden meerdere wegen naar Rome, maar waarom omrijden?

Jong geleerd, oud verleerd. Ervaring met het opzetten van entiteiten in meer dan 5 landen.

Open en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Samenwerken is geven en krijgen. Een factor voor succes!

Our Story

De beste resultaten behaal je samen. Daar zijn we van overtuigd. Samenwerken is geven en krijgen. Een niet te onderschatten factor voor succes, en dat delen we graag met je.

Na onze oprichting in april 2020 hebben we maar één doel: klanten blij maken. We geven advies met verstand van zaken en we hebben de focus op data.  We werken elke dag keihard om onze klanten tevreden te stellen.

Ons snelle handelen en advies met enthousiasme trakteren ons op positieve reacties en een grote gun-factor.

Een 9-tot-5-mentaliteit? Die hebben we niet. Onze bedrijfscultuur biedt ruimte. Ruimte om resultaatgericht en creatief te zijn. 

Why we are different

Of je het leuk vindt of niet, wij zullen wél die wedervraag stellen. Tijdens onze gesprekken kan het haast niet anders dat er een aantal scherpe vragen afgevuurd worden. Wij willen namelijk graag inzicht in de organisatie en de taken die op ons wachten. Mochten wij namelijk niet degene zijn die jou het beste kan helpen, dan geven we dat graag toe.

We werken onder andere met de STAR-methodiek. (Situatie, Taak, Actie, Respons). Super handig! Hierdoor weet jij altijd waar je aan toe bent: samen formuleren we namelijk het gewenste resultaat in meetbare targets. Interics wil graag samen groeien, daarom gaan we een performance-based samenwerking ook zeker niet uit de weg!

Super Efficient

Geen onnodige rompslomp. Er leiden meerdere wegen naar Rome, maar waarom omrijden?

Jong & Ervaren

Jong geleerd, oud verleerd. Ervaring met het opzetten van entiteiten in meer dan vijf landen.

Volledig Transparant

Open en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Samenwerken is geven en krijgen. Een factor voor succes!

Stef Oomen

Co-founder

Rick de Keijzer

Co-founder