Coaching & Begeleiding

Op deze pagina lees je meer over de begeleiding die Interics aanbiedt. Het gaat hierbij om intensieve begeleiding tijdens het nemen van beslissingen in de (nieuwe) markt. We weten dat je zelf jouw markt het beste kent. Met onze online-kennis trainen we jou om online succesvol te worden. De operationele taken blijven daardoor bij jou in eigen huis.

Met de begeleiding van Interics zijn we een sparringspartner voor al jullie vragen, casussen en problemen. Nadat we samen een plan van aanpak hebben gemaakt, helpen we bij het nemen van data-driven beslissingen in de (nieuwe) markt.

We brengen in het traject ook samen de gehele klantfunnel (customer journey) in kaart. Deze optimaliseren we samen, iets wat cruciaal is in de startup-fase.

Begeleiding is dus mogelijk voor een langere periode. Naast data zijn we er ook met onze kennis, of kennis van partners, voor al jullie technische, juridische of transport vraagstukken.

De coaching richt zich echt op het trainen van jullie eigen personeel. Hierdoor kun je na een x periode de belangrijkste zelf uitvoeren. 

Samen komen is een begin. Samen blijven is vooruitgang. Samenwerken is succes. - Henry Ford
Stef Oomen
Co-Founder

Wat gaat het kosten &

Interics is graag transparant in de samenwerking. We werken niet met lange contracten maar op basis van een variabel uurtarief. Wat vinden jullie fijner? Een standaard tarief of een tarief op basis van resultaat (kwalitatief en kwantitatief). Voor een flexibel uurtarief stellen we samen KPI’s op, wel zo duidelijk.

Resultaat lager dan verwacht

Resultaat als verwacht

Resultaat beter dan verwacht

Aanvullende services

S.O.S. Rapport

Online Marketing Businessplan